Institute for Ethics & Society (IES)

Based in 悉尼, the Institute for Ethics & Society (IES) is one of Notre Dame’s three national 研究 Institutes. The IES aims to foster ethical awareness in professional and social life. It does this through pursuing excellence in research and by providing leadership in ethics education across the University.

学院有三个研究重点领域:

在IES新主任约翰 - 利比特教授

bbin宝盈官方网站澳大利亚的大学非常高兴地宣布任命 约翰·利比特教授 作为 new Director of the Institute for Ethics & Society。之前,他被任命为IES的导演,我是伦理学教授和宗教哲学在赫特福德郡的英国大学。 利比特教授 他的新位置,在2020年2月开始的bbin宝盈官方网站澳大利亚。

利比特教授 是在赫特福德郡大学的哲学研究的领导者,因为2013年是著名学者克尔凯郭尔。他的研究兴趣包括道德德性伦理和个人美德,宽容的心理,爱情,友情和教育理念。我最近一本专着名为定稿 爱的宽恕,从利华休姆(2018-2020)的主要研究奖学金,并且由于可以由牛津大学出版社在2020年出版的支持。